За Нас

Фирма Сиконикс Груп ООД е основана през 1994г. и има предмет на дейност комплексно обзавеждане на болници, медицински центрове, клиники.

Ние предлагаме най-доброто от 32-ма доказали се Европейски производители на медицинско оборудване. Техният технологичен потенциал е на разположение на клиентите ни и то на конкурентни цени.

Всички продукти, които предлагаме са с високо качество и функционалност, а добрата ни организация за гаранционно и извънгаранционно обслужване, гарантира вашата удовлетвореност и спокойствие.

Дългогодишния опит който имаме, квалифицираните ни специалисти, мащабността на реализираните проекти и интегрирания подход при внедряването на медицинските технологии в съответствие с изискванията на международните стандарти, са част от факторите, утвърдили добрия имидж на Сиконикс Груп.

Нашите преимущества

Лидер в оборудването на интензивни и реанимационни зали
Медицинско оборудване за болници
Модерно и функционално оборудване на родилни зали и гинекологични кабинети

Нашият Екип

Персоналът на компанията е високо квалифициран, мотивиран и е постоянно на разположение на всички клиенти за консултации или техническа помощ.

Фирмата разполага и с отделен екип, който се занимава с разработката и производството на  продукти като: Сестрински повиквателни уредби, Часовникови системи, Интеркомни системи, Озвучителни уредби, Болнични панели и др.